De la atelier local la pionierat global. Ascensiunea Pedders: performanta prin viziune.

De la modestele inceputuri in anul 1950, Pedders s-a transformat intr-un lider recunoscut in industria suspensiilor auto, continuand sa inoveze si sa domine piata cu produse de inalta calitate si servicii impecabile. Fondata de Roy Pedder, un sudor experimentat in avioane RAAF in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, compania Pedders a evoluat de la un atelier mic de sudura la o corporatie internationala cu peste 120 de locatii si o prezenta in numeroase tari din intreaga lume.

In decursul anilor, Pedders a devenit sinonima cu calitatea exceptionala in reconditionarea si productia de amortizoare, adaptandu-se perfect cerintelor pietei auto din Australia si dincolo de granitele acesteia. Cu o expansiune semnificativa in anii ’60 si specializarea in productia de amortizoare adaptate nevoilor locale, Pedders a stabilit un nou standard de excelenta.

Prin introducerea unor produse inovatoare, compania a demonstrat capacitatea de a se adapta si de a raspunde provocarilor moderne ale industriei auto. Acest lucru a fost posibil datorita strategiei viziunare a lui Ron Pedder, care a preluat compania in 1972 si a extins reteaua de distributie prin deschiderea de magazine proprii, stabilind Pedders ca un brand global unic care dezvolta, fabrica, distribuie si instaleaza propriile produse.

Astazi, sub conducerea lui Scott Pedder, compania continua sa se concentreze pe strategii de business si disciplina, mentinand angajamentul fata de inovatie si calitate care a consacrat marca Pedders. Cu o abordare holista a sistemelor de suspensie, Pedders ofera solutii integrate perfect adaptate pentru vehicule precum Toyota Hilux, garantand performante optime si confort maxim.

Pedders se distinge prin dedicarea sa fata de dezvoltarea si imbunatatirea continua a suspensiilor auto, punand accent pe fiecare element al sistemului pentru a asigura ca vehiculele precum Toyota Hilux ofera cele mai bune performante. Amortizoarele proiectate de Pedders sunt testate pentru a rezista conditiilor extreme si sunt adaptate atat pentru modelele obisnuite, cat si pentru cele de performanta.

Arcurile Pedders sunt concepute pentru a oferi inaltimea si rezistenta adecvata pentru a face fata cerintelor terenului, asigurand ca fiecare Toyota Hilux poate naviga cu usurinta prin orice provocare. De asemenea, barele de torsiune sunt esentiale pentru a reduce ruliul caroseriei si pentru a imbunatati manevrabilitatea, oferind controlul necesar in orice situatie.

Cu o gama completa de produse de suspensie si franare sub marca Pedders, compania asigura nu doar compatibilitatea componentelor, ci si coeziunea sistemului complet, oferind o experienta de conducere optimizata pentru Toyota Hilux. Fiecare produs este proiectat sa functioneze in perfecta armonie, oferind o experienta de conducere superioara pentru Toyota Hilux.

In concluzie, Pedders nu este doar o alegere, este solutia completa pentru imbunatatirea performantei si a confortului vehiculului tau. Optand pentru Pedders, alegi un sistem de suspensie si franare integrat si special proiectat, care iti va satisface toate nevoile de conducere si iti va asigura siguranta pe drumurile de off-road si dincolo de acestea.